Wij zijn Cloud9 Offshore. Aangenaam!

Wij zijn Cloud9 Offshore, een netwerk van gedreven Indiase en Nederlandse freelance developers, scrum masters en ‘old school’ projectmanagers.

ONZE AMBITIE

Het beste detacheringsbedrijf in Nederland worden voor het inhuren van offshore developers en teams van 2 tot 6 developers, waarbij wij offshore softwareontwikkeling ook toegankelijk maken voor kleinere bedrijven en projecten.

Wij geloven dat mensen productiever en tevredener zijn als zij op een plek en tijdstip werken die zij fijn vinden. Niet iedereen piekt tussen 9 en 5. Ook vinden wij dat een fysieke locatie beperkt bij het vinden van de beste mensen. Het zou toch erg toevallig zijn als de beste mensen precies in de buurt van jouw kantoor wonen, of niet? Vandaar Cloud9 Offshore.

UITGEBREID NETWERK

Met onze vele contacten en een uitgebreid netwerk aan freelance IT-talenten in Nederland en India vinden wij altijd de beste mensen voor jou. Van ‘losse’ developers tot aan complete teams. Iedere IT-topper werkt remote, vanaf de plek waar hij of zij zich het beste voelt.

STERKE SAMENWERKING

Cloud9 Offshore is een ijzersterke samenwerking tussen Cloud9 Consultancy, Triple Twist en Leef! Marketing.

Samen hebben wij jarenlange ervaring met het werven van IT-professionals, het maken van onlineoplossingen en het begeleiden en coachen van remote teams, met teamleden op verschillende locaties en uit verschillende culturen en tijdzones. Een mond vol, maar een perfecte en no-nonsense mix om jou goed te helpen.

ONZE MISSIE.

Jou helpen met het realiseren van onlineoplossingen door het leveren van Indiase en Nederlandse IT-toppers, die naadloos onderdeel van jouw team worden en direct een productieve boost en een flinke besparing op jouw IT-budget geven.

Het Cloud9 Offshore team

Trailblazer

Edward Vernhout

Edward Vernhout heeft ruim 15 jaar ervaring met offshore development teams met Indiase en Braziliaanse developers. Hij heeft o.a. de Nationale Politie, T-Mobile, Stella e-bikes, Body & Fit en de Belastingdienst geholpen om het beste uit hun teams te halen. Gedreven en enthousiast neemt hij mensen mee, vaak met een kwinkslag om zaken te relativeren of het ijs te breken.
Met Hans hebben we een saleszwaargewicht in de gelederen van Cloud9 Offshore. Hij is gepokt en gemazeld in het helpen van bedrijven die extra ‘hands’ en/of ‘brains’ zoeken. Zijn aandacht lag altijd op de Nederlandse markt, maar voor Cloud9 Offshore kijkt hij ook over de landsgrenzen. Hans luistert, denkt mee en zoekt naar oplossingen op maat. Daarbij altijd de belangen van alle partijen in zijn achterhoofd. Kenmerkend voor Hans: eerlijk, transparant en prettig ongeduldig.
Daydreamer

Jeroen Kunst

Jeroen leeft voor (online) marketing. Hij is een topper in het verhogen van de online vindbaarheid en naamsbekendheid. Voor Cloud9 Offshore bijt hij zich vast in het uitdragen van onze diensten en cultuur in de grote wereld en het stimuleren van duurzame groei voor het bedrijf. Hij wordt gedreven door ambities, passie en een ‘Always be learning’-houding. Jeroen is nuchter, proactief en communiceert op een prettige en begrijpelijke manier.
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden hoe wij jou ook kunnen helpen?