LAGERE KOSTEN, HOGE KWALITEIT

In het kort: je kan bij ons Indiase en Nederlandse developers, scrum masters en ‘old school’ projectmanagers inhuren. Top-notch, gedreven, grenzen opzoekend, talentvol en helemaal in de Agile-sizzle.

Om je een idee te geven, al vanaf € 20 per uur of € 3.500 per maand heb je een fulltime freelance Indiase IT-topper in jouw team. Lagere kosten, zonder af te dingen op de kwaliteit. Klinkt goed, toch?

Expertises: PHP (‘puur’ of frameworks, zoals Laravel en Symfony), .NET, C#, Java, Javascript, Nintex, OutSystems, WordPress, Umbraco, mobiele apps (Android, Apple en Hybride) en meer.

OVERZICHTELIJKE TEAMS MET IT-TOPPERS

Jij vraagt en wij ‘draaien’, zoeken en vinden de perfecte fit voor jou. Of het nu één of meerdere Agile developers zijn of zelfs een heel (scrum)team, inclusief scrum master en eventueel product owner. Wij storten ons enthousiast en vol overgave op iedere hulpvraag en stoppen pas totdat jij meer dan tevreden bent.

Opgelet, wij zijn goed in overzichtelijke teams van 2 tot 6 IT-toppers. Alleen dan kunnen wij IT-toppers van vlees en bloed, met de juiste expertise en passende persoonlijkheid, leveren en zijn we niet aan het schuiven met ‘papieren’ CV’s.

HYBRIDE TEAMS

Teams hoeven natuurlijk niet alleen maar uit Indiase developers bestaan. Wij stellen samen met jou het beste team samen. Dat kan ook een hybride team met Indiase en Nederlandse developers zijn, aangevuld met jouw eigen teamleden.

Natuurlijk gooien wij jou niet in het diepe met een ‘vreemd’ offshore of hybride team. Wij zijn gepokt en gemazeld in het smeden van remote en offshore teams en helpen jou natuurlijk ook om jouw team zo snel mogelijk op vlieghoogte te laten komen en te laten groeien tot verrassende hoogtes. Indien gewenst is het ook mogelijk om Indiase teamleden voor één of meerdere weken op locatie bij jou te laten werken. Wij halen ze graag voor jou over, als de corona-maatregelen dat natuurlijk toelaten.

Kijk ook eens bij ‘Onze werkwijze’ over hoe wij te werk gaan in het vinden van de juiste IT-talenten voor jou.

Contact

Meer weten over detachering door Cloud9 Offshore?